Educatie Agricola
cropped-icon-educatie-agricola-square.png

Contactează-ne

Vrei să sprijini liceele agricole sau să primești studenți în practică? Lasă-ne datele tale în formularul alăturat

Fermieri, producători agricoli, agenți economici din agricultură și din industria alimentară, liceenii au nevoie de voi!

Alăturați-vă consorțiului Creștem prin educație agricolă care pune la masă învățământul agricol cu noile tehnologii și mediul de business, pentru a susține performanța profesorilor și managerilor din licee. Dacă vreți să sprijiniți liceele agricole și viitoarele generații de agricultori ai României, completați formularul alăturat și noi vă vom contacta. 

Acum e momentul să vă deschideți fermele, plantațiile, grajdurile, spațiile de producție pentru cei care vin după voi și care au nevoie să învețe mai ales practică, nu doar teorie. Liceenii de “la agro” au nevoie de voi să le fiți mentori și să le transmiteți dragostea voastră pentru pământ și pentru roadele lui.

E timpul să vă creșteți generațiile viitoare de oameni cu care veți lucra. În ultimii 10 ani, educația agricolă a fost într-un continuu declin. Doar 56 de licee tehnologice din România au clase cu specializarea agricultură.

Ultimul raport al Centrului Român de Politici Europene (CRPE), „Cum revitalizăm învățământul profesional și tehnic agricol din România”, arată că una dintre cele mai mari probleme este cea a practicii: una din zece școli cu clase de agricultură nu are parteneriat de practică cu niciun agent economic!

Dacă vreți să primiți studenți în practică și să formați, alături de noi, viitoarele generații de agricultori ai României, completați formularul alăturat și noi vă vom contacta.

Parteneri:

Ambassade de France en Roumanie

Patria Credit

ROMSAD 2001 PRODCOM

 ADM România

    Despre

    Programul „Creștem prin Educație Agricolă” susține dezvoltarea învățământului agricol ca soluție de stimulare a economiei rurale și ca opțiune principală de carieră pentru elevii de la școlile de țară.

    Adresa de corespondența

    Str. Rotașului, nr. 7, sector 1, București, 012167